Play local win global

http://oceanadesigns.net/quartzite/ Posted By on Aug 21, 2014 | 0 comments

TeaterKUNST inviterer dig og dine til at deltage i en 1-dags velgørenhedsfestival til fordel for børns rettigheder.

http://shellystearooms.com/shellys-tea-rooms-news-winter-2013/ TeaterKUNST arrangerer d. 21/8 2014 fra kl. 17:00 – 01:00 en 1-dags velgørenhedsfestival til fordel for 3 unge fra Mozambique. Julieta, Osvaldo og Daniel kommer til Danmark, her de vil afholde workshops for danske skolebørn om emnet børns rettigheder under titlen ” The world our playground”.

For at kunne betale for de 3 unges ophold, inviterer TeaterKUNST sammen med aftenens særlige vært til et brag af et velgørenhedsevent. Du bliver inviteret til, at deltage i en uforglemmelig aften, hvor du kan være med til, at sætte ny dagsorden for børn og unge der har brug for en håndsrækning.

– Kom og vær med til at gøre en forskel.

Rammen for eventen er den grå Kødby, Slagtehusgade og forsamlingshuset 5e, her vil der bl.a. være et gadekøkken, Mojitos cocktail bar, stand up og live broadcast direkte fra Mozambique. Derudover vil der være et fanatisk line up af koncerter med en bred vifte af musikere & Dj´s. Før koncerterne vil der være en absolut sublim auktion, hvor virksomheder med et socialt ansvar bidrager til de 3 unges fremtid, gennem deres unikke donationer.

Programmet
• 17:00 – Dørene åbner / baren åben / og der er åben for bud til auktionen.
• 18:00 – Madboden åbner
• 18:30 – Officiel åbning ved aftens vært
• 18:45 – TK taler / hej fra Mozambique
• 18:55 – Underholdning / live musik
• 19:30 – Aktion
• 20:00 – stand up
• 20:10 – 01:00 DJ + div. live performance

– Kom og giv bud, alt hvad du køber denne aften går ubeskåret til Julieta, Osvaldo og Daniel.

Med ” The world is our playground” ønsker TeaterKUNST at gøre det globale lokalt.

Hvad får du? Du vil blive nævnt i al omtale af eventen i div. medier, eksponering på alt trykt materiale såsom flyers, plakater, program, hjemmeside og invitationer, en formel takkeliste under eventen, samt en særlig tak til ved den officielle åbningen. Men ellers er du bare med til og gøre en forskel.

Der er fri entre hele aftenen!

source link Author: Mervan Erdem

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*